10 výher v jednom losování Sportky přineslo muži skoro 20 milionů

Na jedno losování vsadil plný tiket a nezapomněl ani na hru Šance. Když se začalo losovat,  pomalu ale jistě docházelo, že tentokrát je mu štěstěna nakloněna více než kdy předtím. 

Přečtěte si také: Padla rekordní výhra Sportky! Přes 99 milionů putuje na Olomoucko


Muž ze Zlínského kraje začínal se sázením už od brzkého mládí. Pro sázenku si zašel nepravidelně a sem tam se těšil z drobné výhry. Před nějakou dobou pak zaškrtal ve Sportce vlastní šťastná čísla. Vsadil plný tiket včetně Šance. 
 

Výhře nechtěl uvěřit

Losování muž sledoval v televizi. A protože si vsazená čísla pamatoval, už při prvním tahu mu začala naskakovat husí kůže. „Říkal jsem si, že to snad není možné,“ popsal zástupcům Sazky. 

A i když tušil, že to tentokrát vyšlo, při kontrole sázenky přes mobilní aplikaci přišel naprostý šok. 
 

Tomu se říká štěstí 

Nevyhrál totiž jednu výhru nebo dvě, ale v jednom losování vyhrál rovnou desetkrát! Konkrétně si na své konto připsal pět výher ve čtvrtém pořadí a čtyři výhry ve třetím. To mu dohromady vyneslo výhru přes 87 tisíc korun. 

To ale nebylo vše. K tomu ještě přibylo první pořadí druhého tahu, kde získal bezmála 20 milionů korun. 
 

Bydlení i splněné sny rodiny

Muž vyhrané peníze investoval především do bydlení. Nechyběly ani radosti nejen pro něj, ale i pro jeho ženu v pohodě několika krásných dovolených. A nezapomněl ani na své děti, kterým přispěl drobnými částkami, aby si také udělaly radost a splnily si své sny.  
 

Vsaďte si online i přes aplikaci

Inspirovali jsme vás? Pak neváhejte a vsaďte si pohodlně online a třeba i vy se už po dnešním losování proměníte v loterního milionáře.

Vsadit si můžete i s naší aplikací kdykoliv a odkudkoliv.

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: iStock Photo.

Přečtěte si také